Bakanlıktan İBB’ye 1 milyon 337 bin TL ceza

İSKİ’ye 1,3 Milyon TL Ceza!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı İstanbul Su ve Kanal İdaresi Genel Müdürlüğü’ne (İSKİ) Üsküdar’daki Kuleli Caddesi’nde denize kanalizasyon suyu döktüğü gerekçesiyle 1 milyon 337 bin TL ceza verdi.

Bakanlık, Kuleli Askeri Lisesi önünde denize atık su deşarjı yapıldığına dair bir ihbar aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Denetim ekipleri hemen bölgeye yönlendirildi ve atık suyun kaynağının tespiti için çalışmalar başlatıldı. İnceleme sonucunda atıksu deşarjına neden olan kurum ya da kuruluşlara karşı gerekli yasal işlemler yapılacak.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu! El bombası ve silahlar gele geçirildi

Gaziantep’in Nurdağı ve Şehitkamil ilçelerinde silah kaçakçılığına yönelik operasyonlarda 1 el bombası ile 45 silah ele geçirildi.

Şarkıları erişime engellenen Grup Yorum’dan ilk açıklama: ‘AKP faşizmi saldırmaya devam ediyor’

Sosyal medya ve YouTube, Spotify gibi müzik platformlarında yer alan şarkıları erişime engellenen Grup Yorum, yaptığı açıklamada “AKP faşizmi emperyalizmin talimatları doğrultusunda saldırmaya devam ediyor. Ne yaparlarsa yapsınlar; bir ulusun türkülerini yapanlar, yasalarını yapanlardan daha güçlüdür” ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu’nun seçim kampanyasına Pollie Awards’tan 12 ödül

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun 2024 yerel seçim kampanyası, siyasi iletişimin Oscar’ı olarak kabul edilen Pollie Ödülleri’nde tam 12 ödül kazandı.

Trump’tan Elon Musk açıklaması! ‘Yarın son günü olacak’

ELON MUSK, DOGE GÖREVİNDEN AYRILDI: TRUMP’TAN AÇIKLAMA GELDİ ABD’li milyarder Elon Musk’ın Hükümet Verimliliği Departmanı’ndaki (DOGE) görevinden ayrıldığını açıklamasının ardından, ABD Başkanı Donald Trump konuyla ilgili değerlendirmede bulundu …

Rusya’dan kritik Gazze açıklaması

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD’yi İsrail’in Filistin devletinin kurulmasına engel olan politikalarını desteklemekle suçladı. Lavrov, Gazze’de yaşananları “akıl almaz bir trajedi” olarak nitelendirerek İsrail’in eylemlerini sert sözlerle kınadı.

Medvedev: Dünya değişiyor, ancak Rusya’yı daha iyiye doğru değiştirmek arzusu değişmiyor

Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, Skolkovo İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ederek 13. Startup Village Teknoloji Konferansı’nın açılışına katıldı.