Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Köpek saldırısında yaralanan Murat’ın babası: Çocuğumun nefes borusunda iki diş izi var

Erzurum'un Narman ilçesinde iftar öncesi evinden ekmek almak için çıkan 10 yaşındaki Murat Tutar, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Erzurum Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınan küçük Murat'ın babası Yakup Tutar yetkilileri göreve davet ederek, "Bu işe bir çözüm bulun. Artık anne ve babalar gözyaşı dökmesin" dedi.

Narman ilçesinde köpek saldırısına uğrayan 4. sınıf öğrencisi yoğun bakımda

Narman ilçesi Sütpınar Mahallesi’nde meydana gelen üzücü olayda 11 yaşındaki 4. sınıf öğrencisi Murat Tutar, iftardan önce ekmek almaya giderken köpek saldırısına maruz kaldı. Olay esnasında köpekler tarafından ağır yaralanan küçük çocuğun imdadına komşusu yetişti.

Kanlar içinde kalan ve ailesi tarafından Narman İlçe Devlet Hastanesi’ne götürülen Murat Tutar, burada ilk müdahalesinin ardından Erzurum Şehir Hastanesi’ne sevk edildi ve yoğun bakım ünitesine alındı.

Küçük çocuğun tedavisi devam ederken baba Yakup Tutar, belediyenin köpekleri topladığını belirterek, “Başımıza gelenler sorumsuzluktan ve sahipsizlikten oluyor” dedi. Oruç tutan oğlunun köpek saldırısına uğramasıyla ilgili olarak Tutar, “Köpeklerin saldırısına uğrayan çocuğun nefes borusunda iki diş izi var. Belediyenin sadece küçük köpekleri topladığını ve sorunu çözmediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Köpek saldırısında yaşananlar

Yakup Tutar, köpek saldırısının detaylarını anlatırken, “Dün benim çocuğum oruçluydu ve benden iftarlık çikolata bekliyordu. Şimdi yoğun bakım önünde bekliyorum. Çocuğumun nefes borusunda iki diş izi var. Küçük köpeklerin çocuklara toplatılması sorunu çözmez” dedi.

Yaşanan olay sonrasında çocuğun durumu ciddiyetini korurken, ailenin adalet talebi devam ediyor. Köpek saldırılarının önlenmesi ve sorumluların hesap vermesi için yapılan çağrılara yetkililerin nasıl bir önlem alacağı merak konusu olmaya devam ediyor.