Park yerinden kavga ettiği kişiyi camide öldürdü

İkindi Namazı Sırasında Camide Bıçaklı Saldırı: 1 Ölü

Olay, Selçuklu Mahallesi’nde bulunan Sami Ramazanoğlu Camisi’nde meydana geldi. İkindi namazı sırasında saf tutan Şevki Tanrıkulu (63), arkasından yaklaşan Y.Ş. (32) tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Cemaatin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk incelemede Tanrıkulu’nun vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleri nedeniyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

BİR HAFTA ÖNCE KAVGA ETTİLER

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, saldırgan Y.Ş.’nin kısa süre sonra kendi rızasıyla polise teslim olduğunu bildirdi. İlk bilgilere göre, Y.Ş. ile Tanrıkulu’nun yaklaşık bir hafta önce araç park yeri yüzünden tartıştıkları öğrenildi.

YAKINLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU

Camiye gelen Tanrıkulu’nun yakınları, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Cenaze, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Polis, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatırken, saldırının tasarlanıp tasarlanmadığı ve Y.Ş.’nin olay anında silah taşıdığına dair ayrıntılar inceleniyor. Güvenlik kameraları ve tanık ifadeleri de soruşturmaya dahil edildi.

Related Posts

Malatya’da hırdavat mağazasında yangın

Malatya’da hırdavat mağazasında çıkan yangına itfaiye, AFAD ve emniyet ekipleri müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın KKTC’ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek törenlere katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gidecek.

Anadolu Efes, Şehmus Hazer transferini açıkladı

Anadolu Efes, Şehmus Hazer’i kadrosuna kattığını açıkladı.

Merzifon’da tarım arazisi küle döndü

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, tarım arazisinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Mobil Dron Barınağı Tanıtıldı

Mobil Dron ve Akıllı Barınak Sistemi, IDEF 2025 Fuarı’nda uzun süreli görev kabiliyetiyle sergilenecek.

Trabzonspor’da Onuachu şoku: Durumu belli oldu

Trabzonspor’un Araz Nahçivan ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Paul Onuachu, 4 hafta sahalardan uzak kalacak.