Aile Yılı İçin İşbirliği Toplantısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyetlerle bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Aile Yılı kapsamında, ortak projeler geliştirerek işbirliği yapabilecekleri paydaşlarla buluşmaya devam ettiklerini belirten Göktaş, şunları kaydetti:

“TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TİSK Başkanı Akkol ve beraberlerindeki heyetle bir araya gelerek aile dostu çalışma hayatı, sosyal haklar ve iş-aile dengesi üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Çalışanların refahını artırırken aileyi güçlendirecek politikalar üretmeyi sürdüreceğiz. Ortak akılla hayata geçireceğimiz çözümler, iş dünyasında daha dengeli ve kapsayıcı bir yapının oluşmasına katkı sağlayacaktır.”

Related Posts

Son dakika… Murat Çalık’a bir biyopsi daha: Boynundan 4 parça kitle alındı

Son dakika haberi… Sağlık durumu risk yaratmaya devam eden tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a boynundaki kitle nedeniyle yeniden biyopsi yapıldığı öğrenildi. Çalık’ın boynundan 4 parça kitle alındı.

Almanya, reddedilen Schengen vizesi başvurularına itiraz hakkını 1 Temmuz itibariyle kaldırıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı, 1 Temmuz’dan (yarın) itibaren geçerli olmak üzere Schengen vize başvuruları reddedilen başvuru sahiplerinin itiraz hakkının kalktığını duyurdu. Dava açmak isteyenler Berlin İdari Mahkemelerine başvuracak.

Rusya’dan İsrail’e gözdağı: Putin’in sağ kolundan ‘dünya cehenneme döner’ çıkışı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, İsrail’in İran’da iktidar değişikliği hedefiyle ilgili “Herhangi bir ülke veya ülkelerden oluşan grubun, başka ülkelerde iktidar değişikliğini tartışmaması gerekiyor. Böyle olursa, dünya cehenneme dönüşebilir.” dedi.

Zimmetine para geçiren PTT çalışanın cezasında indirim

Adana’da zimmetine para geçirdiği iddiasıyla yargılanan PTT çalışanının cezası 8 yıla indirildi.

Çanakkale’de çay kurudu; toplu balık ölümleri yaşandı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Kocabaş Çayı’nın bazı bölümlerinde kuraklık nedeniyle balık ölümleri yaşandı.

Hindistan’daki festivalde izdiham: 3 ölü, 50’den fazla kişi yaralandı

Hindistan’ın Odisha eyaletindeki festivalde çıkan izdihamda 3 kişinin hayatını kaybettiği açıkladı. 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, YAKLAŞIK 50 KİŞİ YARALANDI Hindistan’ın doğusundaki Odisha eyaletindeki festivalde çıkan izdihamda 3 kişi yaşamını yitirdi …