AK Parti Bilecik’te yaprak dökümü

Ak Parti Belde Başkanı Seçtikleri Kişiden Memnun Değiller

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Meclis üyesi seçilen Öznur Özdemir, Deniz Uğur Karaağaç, Hüseyin Kara ve Tarık Kahraman, Ak Parti Belde Başkanı Cantekin Vural’ın partiyi aleyhine çalıştığını iddia ederek istifa ettiler. Kendilerine atama hakkında bilgi verilmediği ve fikirlerine başvurulmadığı için istifa ettiklerini belirttiler.

Açıklamalarında, seçildikleri mecliste temsil hakkı kazandıklarını ve hizmet etmek adına çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayan istifa eden meclis üyeleri, son dönemde yaşanan gelişmeler doğrultusunda istifa kararı aldıklarını dile getirdiler.

Özellikle partilerinin istişare kültürünün yok edildiğini ve emek harcayan dava arkadaşlarının görmezden gelindiğini belirten üyeler, partilerinden ayrılarak bağımsız olarak meclis üyeliği görevlerine devam edeceklerini açıkladılar.

Bayırköy ve ülke genelinde hizmet etmeye devam edeceklerini belirten istifa eden meclis üyeleri, kamuoyunun takdirine bıraktıklarını ifade ettiler.

Related Posts

Her yerde aranıyordu: Kayıp genç kız müebbetle karşı karşıya

İngiliz genç kız Bella May Culley, ailesinin aramaları sonucunda Gürcistan’daki bir hapishanede bulundu. En son Tayland’da görülen genç kız, uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla müebbet hapisle karşı karşıya.

New York’ta Türk rüzgârı: 42’nci Türk Günü Yürüyüşü geliyor!

1981’de ASALA terörüne tepki olarak başlayan yürüyüş, Türk-Amerikan toplumunun birlik, ekonomik ve kültürel bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor. Etkinlikler, 16 Mayıs’ta Wall Street’teki Bowling Green Park’ta bayrak çekme töreniyle başlayacak. Aynı …

Yılmaz Özdil’den Çarpıcı ‘Soylu’ çıkışı: ‘Meddah gibi adam’

Gazeteci Yılmaz Özdil ‘ülkeyi yönetenlere duyulan güven’ konusunda çarpıcı yorumlar yaparak İçişleri Bakanlığı makamında oturmuş isimleri değerlendirdi. Geçmişe ayna tutan Özdil, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için ‘meddah gibi adam’ çıkışı yaparak; ‘bu adam bana bile PKK’lı dedi’ ifadelerini kullandı

Bisiklet kazası hayatını kurtardı

Yaşadığı bisiklet kazası sonrası kol ağrısıyla hastaneye giden 15 yaşındaki Millie Robinson, gerçeği duyunca hayatının şokunu yaşadı.

İmamoğlu’ndan anneler günü paylaşımı: Özledim anne

İmamoğlu’ndan anneler günü paylaşımı: Özledim anne

Zafer Partili Şehirlioğlu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Zafer Partili Şehirlioğlu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur