Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadelesi sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da Karla Mücadele Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan Ovacık Mahallesi yolu, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından açıldı.

Ovacık Mahallesi’nin Elmalı merkezine 54 km uzaklıkta olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Elmalı İlçe Hizmet Müdürü Bilal Kasap, “Yüksek kesimlere 50 cm kar yağışı oldu. 2 gündür yol kapalıydı. Bölgede elektrik olmadığı için mağduriyetler artmıştı. Muhtarımızın çağrısı üzerine ekiplerimiz 20 km’lik yolu açarak mahalle sakinlerine ulaşmayı başardı.” şeklinde konuştu.

Elmalı Ovacık Mahalle Muhtarı Osman Ak, yolun kapalı olmasından dolayı merkeze gidemediklerini ve ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirtirken, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Ekipler geldi, yolumuzu açtılar. Büyükşehir Belediyesi her türlü hava şartlarında yanımızda olacak.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Sıdıka Çetin ise mağduriyetlerini gideren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne minnettar olduklarını ifade etti.

Related Posts

‘Osmanlı torunu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için sahte diploma alınmış!

Sahte diploma skandalının bir numaralı ismi Ziya Kadiroğlu’nun Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadede dikkat çeken bir ayrıntı yer aldı. Kadiroğlu, Alsancak Partisi Başkanı Nuri Çelebi’nin emriyle Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’na sahte diploma işlemi yaptıklarını öne sürdü.

Antalya’da Yaralı Yavru Kediye Vatandaşlardan Destek

Muratpaşa ilçesinde yaralı bir yavru kediye yardım etmek için seferber olan vatandaşlar, kediye su ve mama vererek hayatta kalmasını sağladı. Olay yerine gelen hayvan bakımevi ekipleri yaralı kediyi tedavi etmek üzere aldı.

CHP’den Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun üçüncü toplantısına hazırlık: ‘Şehit aileleri komisyona davet edilsin’ önerisi

CHP’den Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun üçüncü toplantısına hazırlık: ‘Şehit aileleri komisyona davet edilsin’ önerisi

Versace Jr Bodrum’da tatilde

Versace ailesinin veliahdı Francesca Versace ile eşi, Berna Uyanoğlu’nun davetiyle Bodrum’a geldi. Bölgede ayrıca Avustralyalı medya patronu James Packer’ın sevgilisi Kylie Lim de bulunuyor.

Teksas’ta silahlı saldırı: 2 Ölü

İlk belirlemelere göre, saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı. Austin polisi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, olay yerinde güvenlik önlemlerinin alındığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirtti …

Karar Resmi Gazete’de: Jandarma Genel Komutanlığı’na atamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Jandarma Genel Komutanlığı’na ilişkin atamalar, Resmi Gazete’de yayımlandı.