Antalya’da mobil kuaför hayat kolaylaştırıyor

Antalya’da Mobil Kuaför Hizmeti İle Yaşam Kolaylaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toros dağlarının eteklerindeki uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mobil kuaför hizmeti sunmaktadır. Köylerinde kuaför veya berber bulunmayan vatandaşlar, ilçe merkezlerine ulaşmakta güçlük çekiyor ancak mobil kuaför tırı bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kavurucu yaz sıcağında veya dondurucu soğukta, ulaşım zorluğu yaşayan köy sakinleri, mobil kuaför sayesinde rahatlıkla kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Mobil kuaför tırı her hafta merkeze uzak köylere giderek, köy meydanına park ediyor ve tüm vatandaşlara hijyen kurallarına uygun olarak saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti sunuyor. Ayrıca, evden çıkamayan yaşlı veya engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hizmet götürüyor. Öğrencileri de unutmayan mobil tır, köy okullarında çocukların saç bakımını gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mobil Kuaför hizmetinden bir yıllık süre içerisinde 19 ilçeden toplam 7 bin 958 kişi hizmet aldı. Mobil Kuaför Tırı, 153 mahallede hizmet vererek vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Özellikle engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu mobil hizmet, kolaylıkla ulaşılabilir olması sebebiyle takdir toplamaktadır. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Çanakkale’de çay kurudu; toplu balık ölümleri yaşandı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Kocabaş Çayı’nın bazı bölümlerinde kuraklık nedeniyle balık ölümleri yaşandı.

Hindistan’daki festivalde izdiham: 3 ölü, 50’den fazla kişi yaralandı

Hindistan’ın Odisha eyaletindeki festivalde çıkan izdihamda 3 kişinin hayatını kaybettiği açıkladı. 3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, YAKLAŞIK 50 KİŞİ YARALANDI Hindistan’ın doğusundaki Odisha eyaletindeki festivalde çıkan izdihamda 3 kişi yaşamını yitirdi …

Susurluk’ta feci kaza: 4 ölü

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde sürücüsünün branda germek için emniyet şeridinde çektiği TIR’a, otomobil çarptı. Kazada, 4 kişi hayatını kaybetti.

‘Ne kadar masum bir talep değil mi?’ diye sordu… Tutuklu İPA Başkanı Buğra Gökce’den mektup: ‘Pazar kahvaltısı’

Silivri’de tutuklu bulunan İPA Başkanı Buğra Gökce, cezaevinden yazdığı mektupta, “Ne kadar masum bir talep değil mi? Yumurtanın tavaya kırılıp yenmesine hasret binlerce mahkum var cezaevinde” dedi.

Bu anket Erdoğan’ı çok üzecek! İmamoğlu genç seçmende yüzde 60’ları görüyor

Ank-Ar Araştırma’nın anketine göre, 18-34 yaş arasındaki seçmenler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 62,5’i Ekrem İmamoğlu, yüzde 26,2’si Recep Tayyip Erdoğan dedi. Anket sonuçlarında Erdoğan yüzde 50’yi gene geçemedi

Beyoğlu Kaymakamlığı’ndan yasak kararı

Beyoğlu Kaymakamlığı, bu geceden itibaren ilçede tüm etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.