Bazı emekli askerlerin orduevine girişleri yasaklandı

Emekli Askerlerin Orduevine Girişleri Yasaklandı

Bazı emekli askerlerin orduevine girişleri yasaklandı. Milli Savunma Bakanlığı kaynakları konuya ilişkin olarak “TSK’ya yönelik eleştirileri için değil mevzuat gereği yasal işlem yapıldı” açıklamasını yaptı.

Yapılan açıklamada, “”Son dönemde orduevlerine girişi yasaklanan emekli personele Bakanlığımıza ve Türk Silahlı Kuvvetlerine eleştirileri için değil, maksatlı ve sistematik şekilde mevzuat kapsamına giren söz ve davranışlarda bulundukları tespit edildiği için yasal işlem tesis edilmiştir. TSK, disiplinsizliğe ve şahsi menfaatlerini kurumsal değerlerin önüne koyan yaklaşımlara hiçbir şekilde müsamaha göstermeyecektir” denildi.

Detaylar için takipte kalın…

Related Posts

Samsun’da silahlı kavga, 3 kişi yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde alacak verecek meselesi nedeniyle çıktığı belirtilen silahlı kavgada, aynı aileden üç kişi yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

CHP’li isimden Sırrı Süreyya Önder açıklaması: Sürece zarar vermemek için şikayetçi olmadı

CHP Grup Başkan Vekili Murat Emir, Sırrı Süreyya Önder’e yönelik suikast iddialarına ilişkin “Önder, bana da şahsi bir görüşmemizde aracın tekerine bir aparat konulduğunu hatta resimlerini göstererek ve bunu kendisine dönük bir suikast girişimi olarak değerlendirdiğini ama bununla ilgili olarak şikayetçi olmayacağını çünkü sürece bir zarar vermek istemediğini söylemişti” dedi.

Emeklilerle ilgili önergeye AKP ve MHP’den bir ret daha

TBMM Genel Kurulu’nda, Saadet Partisi ve DEM Parti tarafından emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması için verilen grup önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Trump, yeni seçilen ilk ABD’li Papa Prevost’u tebrik etti: Ülkemiz için ne büyük bir onur

Trump, yeni seçilen ilk ABD’li Papa Prevost’u tebrik etti: Ülkemiz için ne büyük bir onur

CHP’li Aysu Bankoğlu: “Devlet gençleri hapse atan intikamcı bir yönetime dönüştü”

TBMM Genel Kurulu’nda, CHP’nin protesto hakkını kullanan gençlere yönelik kötü muamelelerin araştırılmasına ilişkin grup önerisi, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, “Sokak bir haktır, toplantı ve gösteri yürüyüşü yapmak anayasal bir haktır.” dedi

Son dakika… Vatikan’da beyaz duman… Papa seçildi

Vatikan’daki Sistine Şapeli’nin bacasından beyaz duman yükseldi. Kardinaller üçüncü oylamada yeni Papa’yı seçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir