CHP lideri Özel duyurdu: Memleket Partili belediye CHP’ye geçti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat Bahadın Cumhuriyet Meydanı’nda rozet takma törenine katıldı.

Eski Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin de katıldığı mitingde konuşan Özel, Bahadın Belediyesi’nin Memleket Partisi’nden CHP’ye ‘fiilen’ geçtiğini duyurdu.

Muharrem İnce’ye teşekkür de eden Özel, “Yarından itibaren de 81 ilde il başkanlıklarımızın daveti ile Memleket Partililer CHP’ye gelecekler, katılacaklar. Güç verecekler” diye konuştu.

Özel, kürsüde Sorgun-Bahadın Belediyesi Başkanı Sami Eroğlu’na ve beraberindeki belediye meclis üyelerine rozet taktı.

Özel’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

(Muharrem İnce’nin CHP’ye katılması) Hepimizin yeri CHP. Bu ülkenin vatanıyla, birliğiyle, bayrağıyla, kurucusuyla derdi olmayan bütün demokratların, muhafazakar, milliyetçi, liberal, Kürt demokratların, hepsinin birleşeceği Türkiye İttifakı’nın vücut bulduğu yer Cumhuriyet Halk Partisi.

Muharrem Başkan dedi ki, ‘Bir pazar Bahadın’a gideriz. Tek belediyemiz.’ Bugün fiilen bir belediyeyi CHP’ye katıyoruz. Birazdan belediye ziyaretimizin ardından Memleket Partisi yöneticilerini CHP’ye katacağız. Yarından itibaren de 81 ilde il başkanlıklarımızın daveti ile Memleket Partililer CHP’ye gelecekler, katılacaklar. Güç verecekler. Ben Muharrem İnce’ye yürekten teşekkür ediyorum.

Miting alanını dolduran yurttaşlar, “Birleşe birleşe kazanacağız”, “Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganı attı.

Related Posts

Dünyanın en güçlü 5. ordusu yüzde 20 küçüldü

ABD merkezli Global Firepower tarafından yayımlanan 2025 yılı raporunda dünyanın en güçlü 5. ordusuna sahip Güney Kore yüzde 20 küçüldü.

Melih Gökçek: ABB’ye uygulanan ceza Mansur Yavaş’ın şahsına kesilmeli

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara’da maden sahasında usulsüz dolgu nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesine 7.4 milyon TL ceza uygulandığını bildirdi. Konuyla ilgili konuşan eski ABB Başkanı Melih Gökçek, “Ceza yeterli değil. Bu ceza Mansur Yavaş’ın şahsına kesilmeli, para belediyeden kesilecek olursa ceza Ankara halkına verilmiş olur” dedi.

Fenerbahçe, Feyenoord Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Feyenoord ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için idmanlarına devam ediyor.

Eskişehirspor Olcay Toplu’yu Transfer Etti

Eskişehirspor, Kahramanmaraş’tan 24 yaşındaki kaleci Olcay Toplu’yu kadrosuna kattı.

Roma hamamında 1900 yıl sonra su aktı

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti’nde bulunan Roma hamamında yürütülen kazı ve restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından 1900 yıl aradan sonra havuza su akıtıldı.

Alibeyköy Barajı’ndan ceset çıktı

Alibeyköy Barajı’nda 68 yaşındaki kayıp Hayrullah Bayraktar”ın cansız bedenine ulaşıldı.