Ece Üner sert sözlerle yüklendi: Rabbena hep bana

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, üniversite öğrencilerin başlatıtğ ı boykot çağrısına destek verdi. 2 Nisan tarihi için büyük bir boykot çağrısı yapan Özel, iktidara yakın medya kuruluşlarının yanı sıra, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesiyle başlayan sürece sessiz kalan büyük firmaları da boykot yapmaya davet etti.

Boykot çağrısına, toplumun tepki göstermesi üzerine ünlü isimler de dahil oldu. Onlarca ünlü isim, üniversite öğrencileri tarafından başlatılan ve CHP’nin desteklediği boykot çağrısına yönelik destek paylaşımlarında bulundu.

Çağrı milyonlar tarafından karşılık buldu ve 2 Nsan günü birçok AVM, mağaza ve işletme çoğunlukla boş kaldı, bazı esnaf ve işletmelerde boykot çağrısına destek için kepenk açmadı.

TRT AYBÜKE PUSAT’I DİZİ KADROSUNDAN ÇIKARDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, boykot kampanyasının büyümesi ve karşılık bulması üzerine, çağrıyı yapanlara yönelik soruştuma başlatırken, devletin kanalı TRT, boykot çağrısına destek verdiği gerekçesiyle ünlü oyuncu Aybüke Pusat’ı Teşkilat dizisi kadrosundan çıkardı.

ECE ÜNER’DEN GÜNDEM OLACAK TEPKİ

Halk TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, TRT’nin Aybüke Pusat’ı Teşkilat dizisi kadrosundan çıkarmasına tepki gösterdi.

Vatandaşların her alışverişinde TRT’ye vergi ödediğine dikkat çeken Üner, iktidara yüklendi.

Üner, konuşmasından şunları dile getirdi:

“Rabbena hep bana böyle bir ilişki. Bana vergi ver, akıl verme. Bana para ver, fikir verme. Bana oy ver, eleştirme. Bana yetki ver, denetleme. Bana para ver, bana vergi ver, bana para ver, bana vergi ver. E sen de bana etki ver, değer ver, kulak ver, iş ver, gelecek ver, özgürlük ver, huzur ver… Yok.

Sen bana para ver, bana vergi ver. Bana oy ver, bana yetki ver. Rabbena hep bana, Rabbena hep bana böyle bir şarkı vardı. Bana bana hep bana, diye giden… Kim dayanabilir böyle bir ilişkiye? Zulümdür bu…”

Related Posts

Suriye ile ilgili yeni gelişmeyi Erdoğan duyurdu

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından basının karşısına geçti. Suriye-Türkiye ilişkilerinin yeni rotasına dair konuşan Erdoğan, Suriye’ye sivil havacılık uçuşlarının da başlayacağını duyurdu

Almanya, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’e 485 milyon Euro değerinde silah ihracatı gerçekleştirdi

Almanya, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’e 485 milyon Euro değerinde silah ihracatı gerçekleştirdi

Z kuşağı Erdoğan için en büyük tehdit

The Economist, Erdoğan’ın Z kuşağıyla bağ kurmakta zorlandığını yazdı ve ekledi: “Söylemleri genç seçmende karşılık bulmuyor.”

ABD, nükleer anlaşma teklifini İran’a iletti

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD’nin nükleer anlaşma teklifini Umman aracılığıyla kendilerine sunduğunu bildirdi.

Hamas: ABD’nin ateşkes teklifi kapsamında 10 rehineyi serbest bırakmaya hazırız

Hamas: ABD’nin ateşkes teklifi kapsamında 10 rehineyi serbest bırakmaya hazırız

Etiyopya, ülkede M çiçeği kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiğini duyurdu

Etiyopya Sağlık Bakanlığı, ülkede M çiçeği (mpox) virüsüne bağlı ilk can kaybının yaşandığını bildirdi. Yapılan resmi açıklamaya göre, virüs kaynaklı ölümün yanı sıra aktif olarak izlenen 5 vakanın bulunduğu açıklandı. Bakanlık açıklamasında, “Durumu …