Erdoğan CHP’yi hedef aldı: Matem havası var, Şam’daki müttefiklerini kaybetmelerinin şokunu hala atlatamadılar

Recep Tayyip Erdoğan, CHP’yi Hedef Aldı: Muhalefet Tembel ve Hizmet Düşmanı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef alarak sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP’nin Şam’daki müttefiklerini kaybetmesinin şokunu atlatamadığını ve Baas rejiminin düşmesini hazmedemediğini söyledi.

Erdoğan, “CHP tarafında bir matem havası var. Şam’daki müttefiklerini kaybetmelerinin şokunu hala atlatamadılar. Fikri akrabalıkları olan Baas rejiminin düşmesini hazmedemediler. Hadi eski genel başkanlarının kuyruk acısını biliyoruz. Onun Baas rejimi ve Esed sevgisinin altında farklı sebepler var ama yeni genel başkanın niçin bu kadar rahatsız olduğunu merak ediyoruz. Özel’e soruyoruz; Halep kalesine asılan ay yıldız CHP’ye neden dokunuyor?” şeklinde konuştu.

Erdoğan, muhalefeti “tembel” olarak nitelendirirken, “Millete hizmet yolunda şantiye tozu yutmak yerine çilingir sofrasında kadeh tokuşturmak daha çok hoşlarına gidiyor” dedi.

“CHP, Türkiye’nin Başarısını Engellemeye Çalıştı”

Erdoğan, Denizli 8. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada muhalefeti eleştirmeye devam etti. “Türkiye tüm bu başarılarını müzmin muhalefete rağmen elde etmiştir. Millete ve memlekete hayrı dokunan hiçbir işin ucundan tutmadılar. Muhalefet bize köstek olmasaydı çok büyük başarı hikayelerine imza atardık” ifadelerini kullandı.

“Muhalefette isimler değişse de zihniyet değişmiyor. CHP’nin genel başkanlık koltuğunda oturan isimler değişse de hizmet düşmanlığı değişmiyor. Bunlar çalışmayı sevmiyor. Bunlar tembel” diyen Erdoğan, muhalefetin hizmet etmek yerine engellemeye çalıştığını vurguladı.

Related Posts

Suriye ile ilgili yeni gelişmeyi Erdoğan duyurdu

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından basının karşısına geçti. Suriye-Türkiye ilişkilerinin yeni rotasına dair konuşan Erdoğan, Suriye’ye sivil havacılık uçuşlarının da başlayacağını duyurdu

Almanya, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’e 485 milyon Euro değerinde silah ihracatı gerçekleştirdi

Almanya, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail’e 485 milyon Euro değerinde silah ihracatı gerçekleştirdi

Z kuşağı Erdoğan için en büyük tehdit

The Economist, Erdoğan’ın Z kuşağıyla bağ kurmakta zorlandığını yazdı ve ekledi: “Söylemleri genç seçmende karşılık bulmuyor.”

ABD, nükleer anlaşma teklifini İran’a iletti

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, ABD’nin nükleer anlaşma teklifini Umman aracılığıyla kendilerine sunduğunu bildirdi.

Hamas: ABD’nin ateşkes teklifi kapsamında 10 rehineyi serbest bırakmaya hazırız

Hamas: ABD’nin ateşkes teklifi kapsamında 10 rehineyi serbest bırakmaya hazırız

Etiyopya, ülkede M çiçeği kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiğini duyurdu

Etiyopya Sağlık Bakanlığı, ülkede M çiçeği (mpox) virüsüne bağlı ilk can kaybının yaşandığını bildirdi. Yapılan resmi açıklamaya göre, virüs kaynaklı ölümün yanı sıra aktif olarak izlenen 5 vakanın bulunduğu açıklandı. Bakanlık açıklamasında, “Durumu …