Firari hükümlü buzdolabında yakalandı

Diyarbakır’da Firari Hükümlü U.P. Buzdolabında Yakalandı

Diyarbakır Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT tarafından arananların yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında, “çocuğu kasten öldürmek” ve “kasten yaralama” suçlarından 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü U.P.’nin yakalanması gerçekleştirildi.

Yeniköy Mahallesi’nde bulunan adrese düzenlenen operasyon neticesinde, buzdolabında saklanan U.P. ekipler tarafından yakalanarak işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderildi.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’ndan sert tepki: ‘İktidar değişmeden, yürüyecek yolumuz kalmadı’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İmamoğlu yükselen faiz ve borçlanmaya vurgu yaparak “İktidar değişmeden, tekrar güven ve istikrar inşa edilmeden yürüyecek yolumuz kalmamıştır.” dedi

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde tur için Shakhtar karşısında: İlk 11’de sürpriz!

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Shakhtar’a karşı “tamam ya da devam” maçına çıkıyor.

Öldüren kumpir davasında yeni gelişme: Annemi ölü buldum

İzmir’de kumpir yedikten sonra hayatını kaybeden Servet Polat’ın ölümüne ilişkin davada ilk duruşma görüldü. Kızı Bahar Zeyrek, “Annem tuvalette öldü, ben ve oğlum da zehirlendik” diyerek sanıklardan şikayetçi oldu. Sanık, hijyen kurallarına uyduklarını savundu.

Zincir market kasasında yürek sızlatan anlar

Türkiye’nin 81 ilinde bulunan üç harfli zincir marketlerdeki çalışma koşulları, işçilerin isyan etmesine neden oldu. Gün içerisinde yaşadığı yorgunluğu, kasada oturma yasağını ve belirsiz görev tanımı nedeniyle marketteki tüm işleri yaptığını belirten bir çalışanın yorgunluktan fenalaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Metin Şentürk kardeşi için seslendi: ‘Dua bekliyorum’

Sanatçı Metin Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 11 aydır kanserle mücadele eden kardeşi için takipçilerinden dua istedi.

Otobüsta yanına oturduğu kadını taciz etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde halk otobüsünde bir kadın taciz eden zanlı gözaltına alındı.