Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Patlak Veren Kavgada 6 Kişi Yaralandı

Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda, komşular arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada sopaların da kullanıldığı belirtilirken, A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kavga sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Related Posts

Trump kararını verdi! Milyonlarca kişi ölüm riski altında

USAID’e ilişkin yapılan bir araştırma, ABD Başkanı Trump’ın USAID bütçesini yüzde 83 azaltma kararı almasını inceledi. Araştırma, ABD’nin yardım kesintileri 14 milyon kişinin ölümüne yol açabileceğini ortaya koydu.

Bu nasıl yasak? Hilafet bayraklarıyla Taksim’de eylem yaptılar

Beyoğlu Kaymakamlığı ilçe genelinde tüm etkinliklerin yasaklandığını duyurmasına karşın bir grup Taksim Camii önünde eylem yaptı. Beyoğlu Kaymakamlığı’nın ilçede basın açıklaması, eylem, yasakları duyurmasına karşına ellerinde hilafet bayraklarıyla …

AB dönem başkanlığında devir teslim gerçekleşti: Yeni slogan ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’

Danimarka Avrupa Birliği dönem başkanlığını Polonya’dan devraldı. Danimarka, dönem başkanlığı için ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’ sloganını seçti.

Motosiklet hırsızlığına 7 yıl hapis

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde müstakil bir evin bahçesinden motosiklet çaldığı iddia edilen sanık, “nitelikli hırsızlık” suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Son dakika… Murat Çalık’a bir biyopsi daha: Boynundan 4 parça kitle alındı

Son dakika haberi… Sağlık durumu risk yaratmaya devam eden tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a boynundaki kitle nedeniyle yeniden biyopsi yapıldığı öğrenildi. Çalık’ın boynundan 4 parça kitle alındı.

Almanya, reddedilen Schengen vizesi başvurularına itiraz hakkını 1 Temmuz itibariyle kaldırıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı, 1 Temmuz’dan (yarın) itibaren geçerli olmak üzere Schengen vize başvuruları reddedilen başvuru sahiplerinin itiraz hakkının kalktığını duyurdu. Dava açmak isteyenler Berlin İdari Mahkemelerine başvuracak.