Meclis Bolu’daki o yangını araştıracak

Bolu’daki Grand Kartal Otel Yangınıyla İlgili Meclis Araştırma Komisyonu Kuruldu

ANKARA (İGFA) – TBMM Genel Kurulu’nda, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangının detaylı bir şekilde incelenmesi için Meclis Araştırma Komisyonu oluşturuldu.

Genel Kurulda kabul edilen Danışma Kurulu önerisi doğrultusunda, siyasi partilerin Kartalkaya’daki otel yangınına yönelik Meclis Araştırması talepleri bir araya getirilerek görüşüldü.

Yapılan görüşmelerin ardından otelde gerçekleşen yangının detaylı bir şekilde araştırılması ve benzer olayların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu’nun kurulmasına onay verildi.

Oylamada, tüm siyasi partiler olumlu oy kullanırken, 22 üyeden oluşacak komisyonun 3 ay süreyle çalışacağı ve gerektiğinde Ankara dışında da faaliyet gösterebileceği belirlendi.

Komisyon üyelerinin daha sonra belirleneceği duyuruldu.

TBMM’de Araştırma Komisyonu’nun kurulmasının kabul edilmesinin ardından Meclis Başkanvekili Celal Adan, bir sonraki toplantının 29 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleşeceğini duyurarak birleşimi kapattı.

Related Posts

Sakarya’nın üç ilçesinde denize girmek yasaklandı

Sakarya’nın Kocaali, Kaynarca ve Karasu ilçelerinde kötü hava şartları sebebiyle denize girmek yasaklandı.

HTŞ yönetimi Paris’te İsrail’le görüşecek

Arap medyasında yer alan bilgilere göre Paris’te bulunan geçici Şam yönetimi Dışişleri Bakanı, Şeybani ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Thomas Brake ile planlı olan görüşmesinin yanı sıra İsrail Stratejik İlişkiler Bakanı Ron Dermer ile de görüşecek …

İmamoğlu’ndan Özel’e Eurofighter teşekkürü

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Türkiye ile İngiltere arasında Eurofighter anlaşma zaptı imzalanmasının ardından, CHP lideri Özgür Özel’e diplomatik çabalarından dolayı teşekkür etti.

Macron tarih verdi: Fransa Filistin’i devlet olarak tanıyacak

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, ülkesinin Filistin Devleti’ni tanımasına karar verdiklerini ve eylül ayında resmi bir açıklama yapacağını bildirdi. Gazzeli sivillerin acilen kurtarılması gerektiğini söyleyen Macron, “Derhal ateşkes sağlamalı, tüm rehineleri serbest bırakmalı ve Gazze halkına büyük çaplı insani yardım sağlamalıyız.” dedi.

Türkiye-İngiltere Savunma İş Birliği Gelişiyor

Bakan Güler, IDEF 2025’te iki ülke arasındaki savunma ilişkilerini güçlendirecek adımları açıkladı.

Ishiba İstifa İddialarını Yalanladı

Japonya Başbakanı Shigeru Ishiba, istifa iddialarını gerçeği yansıtmadığı söyleyerek yalanladı.