MSB duyurdu: 9 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye’deki Teröristleri Etkisiz Hale Getirdi

Milli Savunma Bakanlığı’nın resmi açıklamasına göre, Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit ve Metina bölgelerinde 3 PKK’lı teröristi ve Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 6 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, operasyonlar terörün kökünü kazımak amacıyla hızlı ve kararlı bir şekilde devam edecek. “Terörü yok etmek için sürdürülebilir ve etkili operasyonlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” şeklinde yapılan açıklamada, terör örgütlerine karşı her türlü tedbirin alınacağı vurgulandı.

Related Posts

Trump kararını verdi! Milyonlarca kişi ölüm riski altında

USAID’e ilişkin yapılan bir araştırma, ABD Başkanı Trump’ın USAID bütçesini yüzde 83 azaltma kararı almasını inceledi. Araştırma, ABD’nin yardım kesintileri 14 milyon kişinin ölümüne yol açabileceğini ortaya koydu.

Bu nasıl yasak? Hilafet bayraklarıyla Taksim’de eylem yaptılar

Beyoğlu Kaymakamlığı ilçe genelinde tüm etkinliklerin yasaklandığını duyurmasına karşın bir grup Taksim Camii önünde eylem yaptı. Beyoğlu Kaymakamlığı’nın ilçede basın açıklaması, eylem, yasakları duyurmasına karşına ellerinde hilafet bayraklarıyla …

AB dönem başkanlığında devir teslim gerçekleşti: Yeni slogan ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’

Danimarka Avrupa Birliği dönem başkanlığını Polonya’dan devraldı. Danimarka, dönem başkanlığı için ‘Değişen dünyada güçlü bir Avrupa’ sloganını seçti.

Motosiklet hırsızlığına 7 yıl hapis

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde müstakil bir evin bahçesinden motosiklet çaldığı iddia edilen sanık, “nitelikli hırsızlık” suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Son dakika… Murat Çalık’a bir biyopsi daha: Boynundan 4 parça kitle alındı

Son dakika haberi… Sağlık durumu risk yaratmaya devam eden tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a boynundaki kitle nedeniyle yeniden biyopsi yapıldığı öğrenildi. Çalık’ın boynundan 4 parça kitle alındı.

Almanya, reddedilen Schengen vizesi başvurularına itiraz hakkını 1 Temmuz itibariyle kaldırıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı, 1 Temmuz’dan (yarın) itibaren geçerli olmak üzere Schengen vize başvuruları reddedilen başvuru sahiplerinin itiraz hakkının kalktığını duyurdu. Dava açmak isteyenler Berlin İdari Mahkemelerine başvuracak.