Odatv derledi: Sokakların Hanımağaları

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kamuoyunda “Hanım Ağa Çetesi”nin lideri olarak bilinen Saadet Şen yakalandı. “Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak”, “örgüte üye olmak”, “kasten öldürmek”, “uyuşturucu ticareti yapmak”, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak” suçlarından kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunan firari Şen’in sokakta yürürken gözaltına alındığı öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekiplerince sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen firari Şen, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TÜRKİYE’NİN DİĞER HANIM AĞALARI

HANIMAĞA ZEYNUR G.

Türkiye’de kendini “Hanımağa” olarak tanıtan başka isimler de var. Bunlardan biri Sakaryalı Zeynur G… Zeynur, sokakta beslediği köpekler nedeniyle tepki gösteren komşularını balkondan ateş ederek vurup yaraladığı için tutuklanmıştı. Şahsın, kendini ‘hanım ağa’ olarak tanıttığı ve elinde tespih video çektiği görüntüler ortaya çıkmıştı.

HANIMAĞA GÜNİZ AKKUŞ

Bir dönem sosyal medyada mizah konusu da olan “Hanımağa” Güniz Akkuş, 15 yaşına kadar ailesiyle Almanya’da yaşadı. Tatil için geldiği Antalya’da gördüğü motorlu polis ekiplerinden etkilenen Akkuş, polis olmaya karar verdi.

Arkadaşları tarafından başına buyruk biri olarak tanımlanan Güniz Akkuş, amirinin açtığı soruşturmanın ardından Kilis’e sürgün edildi. Daha sonra da aynı amirini tehdit ettiği için meslekten ihraç edildi.

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş, görevden ihraç edildikten sonra İstanbul’a döndü. Suç dünyasını yakından tanıyan 33 yaşındaki Güniz Akkuş, burada 20 kişilik bir haraç çetesi kurdu. “Hijyen” operasyonu kapsamında gözaltına alınan Akkuş daha sonra ise serbest bırakıldı.

Related Posts

Görme Engelli Sporcu Avrupa Şampiyonu

Çağatay Çelik, Avrupa Para Gençlik Oyunları’nda 100 metreyi 11.46 saniyede koşarak altın madalya kazandı.

Açlık savaşında gözlerini kaybetti: İsrail’in kitlesel açlığa maruz bıraktığı Gazze’de yardım almaya giden 15 yaşındaki Taha gözlerinden oldu

İsrail ordusu, Filistinliler tarafından “ölüm tuzakları” olarak adlandırılan sözde insani yardım noktalarına gıda yardımı almaya gelenleri hedef almayı sürdürüyor. Sağlık Bakanlığının son verilerine göre, bu noktalarda şu ana kadar 1700’ü aşkın …

Talas’ta Zafer Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Talas Belediyesi, 24-29 Ağustos 2025 tarihlerinde ‘Malazgirt’ten Dumlupınar’a’ temalı etkinliklerle Zafer Haftası’nı kutlayacak. Konserler, film gösterimleri ve çocuk oyunları gibi çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

Bodrum’da ölü yunus karaya vurdu

Bodrum’da yetişkin bir yunus sahile vurdu.

Ekmek isterken gözlerinden oldu: Filistinli çocuklar açlık savaşında

İsrail askerlerinin doğrudan ateş açtığı 15 yaşındaki Taha,   Gazze dışına çıkmak ve tedavi olmak istiyor.

Kayserispor müjdeyi H Talks ile verdi

Süper Lig ekibi Kayserispor transnfer yasağının kaldırıldığı açıklamasını, yayıncı Hasan Arda Kaşıkçı’nın fenomen hale gelmiş videosunu paylaşarak duyurdu.