Özgür Özel iftar programında konuşuyor

Özgür Özel, iftar programında açıklamalarda bulunuyor.

Özel’in konuşmalarından satırbaşları şu şekilde:

Dünya siyaset tarihine geçecek şekilde pazar günü 15 milyon 500 bin yurttaşımızın zorunlu, resmi olmadan, çağrıldıkları sandıklara giderek dayanışma gösterdikleri, imza attıkları, oy pusulalarıyla ilan ettikleri Cumhurbaşkanı adayımız, sevgili evladınız Ekrem İmamoğlu’nu özlemle, sevgiyle kucaklıyoruz.

Dün öğleden sonra kendisiyle bir araya geldiğimde bu akşam iftarında Murat Çalık başkanımın ailesiyle, Dilek hanımla, Hasan amcayla, Ekrem başkanımızın biricik anacığıyla Beylikdüzü’nde iftar yapmayı düşündüğümde o bildiğiniz Ekrem başkan iki eliyle iki elimi tuttuğunda, gözlerimin içine baktı, gözünün içindeki sevgiyi, benim gözümden size ilettiğini hissettim.

Related Posts

Bisiklet kazası hayatını kurtardı

Yaşadığı bisiklet kazası sonrası kol ağrısıyla hastaneye giden 15 yaşındaki Millie Robinson, gerçeği duyunca hayatının şokunu yaşadı.

İmamoğlu’ndan anneler günü paylaşımı: Özledim anne

İmamoğlu’ndan anneler günü paylaşımı: Özledim anne

Zafer Partili Şehirlioğlu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Zafer Partili Şehirlioğlu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Pes dedirten görüntüler Adana’dan: Atı aracına bağladı yola çıktı!

Adana’da bir otomobilin arkasına bağlanan at ile trafikte ilerleyen sürücü ve yanındaki kişi, sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine gözaltına alındı. Sürücüye idari para cezası uygulandı.

AKP’nin diplomatları

Münster Başkonsolosu FETÖ iddiasıyla görevden alınınca firar etti. Eski Köln Başkonsolosu ve yardımcısı ise 50 bin Euro’yu zimmete geçirmekle suçlandı. Üçü de devlet kayıtlarından silindi.

Özel’e isim vermeden ‘geçmiş olsun’ diyen Bahçeli’ye MHP’li isimden övgü

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ‘bir siyasi kurumun yöneticisi’ olarak tanımlamasını MHP’li Feti Yıldız, sosyal medya üzerinden övdü.