Sakarya’da Yağış Alarmı: SASKİ Teyakkuza Geçti
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 4 günlük yağış uyarısının ardından hızla harekete geçti. Yağışın şiddetli olabileceği uyarısı üzerine ekipler, olumsuzluklara karşı tedbir aldı.
Şehrin çeşitli noktalarında bulunan yağmur suyu ızgaralarının tıkanmasına sebep olabilecek atık maddeleri temizleyen ekipler, olası su baskınlarına karşı önlem aldı.
SASKİ yetkilileri, 24 saat esasına dayalı olarak ekiplerin sahada hazır bulunduğunu belirtirken, “Yağışların olumsuzluklara değil su kaynaklarımıza bereket olması için hazırlıklarımızı tamamladık. Güçlü altyapımız ve aldığımız tedbirler sayesinde yağmur sularını kayıpsız şekilde taşıyacağız. Olası bir olumsuzluk durumunda vatandaşlarımızın ALO 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak bize ulaşabileceklerini hatırlatmak isteriz” açıklamasında bulundu.
More Stories
İthalat politikasına isyan eden sığır Hatay sokaklarını karıştırdı
Esir takasında yedinci tur: İsrailli esir, Hamas mensubunu alnından öptü
Kayserispor Genel Kurulu’nda Yeniden Seçim ve Gelecek Vizyonu