Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: İlk gün söyledim yine söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de

Ankara’da Uğradığı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Sinan Ateş Ölüm Yıl Dönümünde Anıldı

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, vefatının ikinci yılında memleketi Bursa’da mezarı başında anıldı. Bu anma törenine Ateş’in eşi, annesi, kardeşi ve diğer yakınları yanı sıra CHP ve İYİ Parti üyeleri de katıldı.

Anma töreni, Emirsultan Camii’nde kılınan öğle namazının ardından okutulan mevlitle başladı. Mevlidin ardından toplanan yurttaşlar, sloganlar eşliğinde Ateş’in kabri olan Emirsultan Mezarlığı’na yürüyerek Ateş için dua etti.

Anne Saniye Ateş, “Oğlumun katilleri MHP’de” diyerek duygularını şu sözlerle ifade etti: “Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın. Katiller hâlâ dışarıda dolaşıyor. Ben ilk günden beri söylüyorum, benim oğlumun katilleri MHP’de. Onlar bu gerçeği biliyorlar. Benim oğlum için adaletin tecellisini bekliyorum.”

Soru: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’ndan sert tepki: ‘İktidar değişmeden, yürüyecek yolumuz kalmadı’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İmamoğlu yükselen faiz ve borçlanmaya vurgu yaparak “İktidar değişmeden, tekrar güven ve istikrar inşa edilmeden yürüyecek yolumuz kalmamıştır.” dedi

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde tur için Shakhtar karşısında: İlk 11’de sürpriz!

Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde Shakhtar’a karşı “tamam ya da devam” maçına çıkıyor.

Öldüren kumpir davasında yeni gelişme: Annemi ölü buldum

İzmir’de kumpir yedikten sonra hayatını kaybeden Servet Polat’ın ölümüne ilişkin davada ilk duruşma görüldü. Kızı Bahar Zeyrek, “Annem tuvalette öldü, ben ve oğlum da zehirlendik” diyerek sanıklardan şikayetçi oldu. Sanık, hijyen kurallarına uyduklarını savundu.

Zincir market kasasında yürek sızlatan anlar

Türkiye’nin 81 ilinde bulunan üç harfli zincir marketlerdeki çalışma koşulları, işçilerin isyan etmesine neden oldu. Gün içerisinde yaşadığı yorgunluğu, kasada oturma yasağını ve belirsiz görev tanımı nedeniyle marketteki tüm işleri yaptığını belirten bir çalışanın yorgunluktan fenalaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Metin Şentürk kardeşi için seslendi: ‘Dua bekliyorum’

Sanatçı Metin Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 11 aydır kanserle mücadele eden kardeşi için takipçilerinden dua istedi.

Otobüsta yanına oturduğu kadını taciz etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde halk otobüsünde bir kadın taciz eden zanlı gözaltına alındı.