Yerli katma değerli siber güvenlik distribütörü satın aldığı şirketle META pazarına giriş yapıyor

Küresel M&A Piyasası Yükselişte, Inforte Shifra’yı Satın Aldı

Küresel danışmanlık şirketi McKinsey’in 2024 yılı araştırmalarına göre küresel birleşme ve satın alma (M&A) piyasaları beklentilerin altında kaldı. Ancak 2025 için güçlü bir toparlanma öngörülüyor. Bu dönemde siber güvenlik sektöründe de önemli gelişmeler yaşanıyor. Türkiye’de 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren siber güvenlik pazarı distribütörü Inforte, Ortadoğu ve Afrika’nın lider distribütörlerinden Shifra’yı satın aldığını duyurdu. Bu stratejik adım, şirketin META Bölgesi’nde güçlü bir konum elde etmesini sağlayacak.

Inforte’nin Kurucusu ve CEO’su Güngör Gündoğdu; Shifra’nın satın alınmasının sektör için stratejik bir sıçrama olduğunu vurgulayarak, bölgedeki siber güvenlik ekosistemine ivme kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca iş ortaklarına ve müşterilere daha güçlü çözümler sunacaklarını ifade etti.

Inforte olarak 2009’dan beri Türkiye’nin öncü distribütörlerinden olduklarını belirten Güngör Gündoğdu, Shifra’nın uzmanlığıyla yönetilen güvenlik hizmeti sağlayıcılarını desteklemeye odaklanacaklarını dile getirdi. İş ortaklarına stratejik değer sunmayı hedeflediklerini söyleyen Gündoğdu, genişleyen ürün portföyü ve birleşen uzmanlıkla uzun vadeli büyümeyi destekleyeceklerini aktardı.

Shifra Kurucusu ve CEO’su Ahmed Soltan;

Deneyimli bir katma değerli distribütör olduklarını belirterek Inforte ile birlikte bölgede siber güvenliği yeniden tanımlayacaklarını söyledi. İki şirketin birleşmesinin heyecan verici bir dönem olduğunu vurguladı.

Yeni Fırsatlar İş Ortakları ve Üreticiler için

Inforte’nin Shifra’yı satın almasıyla bölgedeki siber güvenlik ekosistemi güçlenecek. Deneyimli mühendislik hizmetleri ve MSSP desteğiyle iş ortakları daha güçlü hale gelecek. İş geliştirme programlarıyla büyüme desteklenirken pazarlama çalışmalarıyla marka görünürlüğü artacak.

Inforte ve Shifra, yenilikçilik ve teknik destek kalitesi üzerine kurulu ortak bir kültürü paylaşıyor. Bu değerlerle birleşmenin sorunsuz olacağını belirten şirketler, mevcut yönetim ekipleriyle operasyonları sürdürecek ve iş ortaklarına destek olmaya devam edecek.

Related Posts

24 aydır aralıksız yüksek getiri sağlayan tek yatırım aracı

Külçe altın, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yıllık bazda ardı ardına son 24 ayda reel getiri sağlayan tek yatırım aracı oldu.

ABD-Çin görüşmesi New York’a fayda etmedi

Avrupa borsaları, ABD ile Çin arasında küresel ticaret gerilimlerinin azalabileceğine dair iyimserlikle haftanın son işlem gününü yükselişle tamamladı. Gösterge endeks Stoxx Europe 600, yüzde 0,44 artarak 537,96 puana çıktı. Bölge borsalarında da …

Borsada takas süresi düzenlemesi piyasayı nasıl etkiler?

Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Sertaç Ekeke, Borsada takas tarihinin T+1 (işlem gününü takip eden 1. iş günü) olarak revize edilmesi halinde işlem hacimlerinde artışların izlenebileceğini söyledi.

Borsa İstanbul’da yatay seyir: ABD-Çin görüşmeleri nasıl etkileyecek?

Endeks, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 4,06 puan ve yüzde 0,04 azalışla 9.275,15 puana geriledi. Toplam işlem hacmi 41,6 milyar lira oldu. Bankacılık endeksi yüzde 1,22 değer kaybederken, holding endeksi yüzde 0,61 değer kazandı. Sektör …

ÇAYKUR’un mevsimlik işçi alımı için başvurular başladı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (ÇAYKUR) 1500 mevsimlik işçi alımı için başvuruları başladı. Yetkililer, İŞKUR’un https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden kayıt yaptırılabileceğini, başvuruların 13 Mayıs Salı günü saat 23.59’a kadar süreceğini bildirdi.

İslam Memiş rakam vererek yatırımcıları uyardı: Altında yeni rekorlar bekleniyor mu?

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasalarını değerlendirdi. Memiş, düzeltme hareketlerinin devamını beklediğini vurgulayarak “Ons altın 3000 dolar ve 3000 dolar altına sarkmadan yani 2800-2950 dolar seviyeler görülmeden sağlıklı yükselişler beklememek gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.